Nga studimet e bëra mbi rreth 78.000 gra dhe 38.000 burra gjatë 20 viteve nga Universiteti Harvardit, rezulton se pavarësisht stilit të jetës të ndjekur para moshës 50 vjeçare, aplikimi i pesë rregullave, jep një jetëgjatësi nga 7 deri 10 vjet më shumë sesa po të vazhdoni stilin e çrregullt të para pesëdhjetave, dhe mbi të gjitha, një jetë cilësore e cila shmang sëmundje si kanceri, diabeti 2, sëmundje kardiovaskulare etj.

Mendimet gjatë natës arrijnë ta mbajnë njeriun zgjuar e plotë ankth.

Ato marrin flakë natën sepse truri përpunon gjithçka që ka ndodhur gjatë ditës.

Në përditshmërinë tonë, e kemi mjaft të vështirë të marrim kohën e duhur për të përpunuar lajmet, informacionet dhe ndodhitë.

Flash Lajme