Për të mos torturuar veten me dietat strikte, dietologët modernë rekomandojnë të hahet ushqim i shëndetshëm dhe të ushtroheni vazhdimisht. Ekspertët gjithashtu kanë krijuar lista të produkteve të bazuara nga vetitë e tyre ushqyese.

Ne të gjithë e dimë se buka e bardhë, ushqimi i skuqur, ëmbëlsirat dhe pijet me gaz janë të ndaluara, por ka më shumë produkte që duhet të futen në listën e ushqimeve të ndaluara. Dardania.com ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, ushqimet që duhet t’i shmangni patjetër nëse nuk doni të shtoni më kile, apo nëse doni të dobësoheni./K.C/dritare.net

Foto 1 nga 10


Flash Lajme