Tani që ka ardhur vera, ju duhet të tregoni shumë kujdes me ushqimin që konsumoni. Kjo stinë shoqërohet me helmime, për shkak se produktet prishen shumë shpejt nga i nxehti.

Mbase ju i dini se cilat janë ushqimet më të zakonshme që shkaktojnë helmim, por ne të Dardania.com do ju tregojmë dhe disa të tjera, të cilat janë po qa të rrezikshme për shëndetin. Shikoni në galerinë më poshtë!/dardania.com

Trangujt

Trangujt

Mielli

Mielli

Pula e pjekur

Pulë e pjekur

Foto 1 nga 13

Vezët e skuqura në një anë


Flash Lajme