Trupi i gjithësecilit prej nesh ka një metabolizëm të caktuar dhe shumë ushqime nuk ndikojnë  pozitivisht tek ai.

Por sipas studiuesve janë një listë ushqimesh që ndikojnë në metabolizmin e gjithësecilit duke bërë që të ndihemi në formë, madje të humbin edhe disa kile.

Më poshtë ju listojmë ushqimet që vërtet ndikojnë pozitivisht për t’u ndjerë sa më mirë dhe shëndetshëm.

1-Çaj jeshil maça

2-Rigon

3-Piper i zi

4-Fasule

5-Panxhar

6-Qershi


Flash Lajme