Vera erdhi! Me gjithë verën edhe plazhi e dielli i nxehtë. Nëse keni pak kile tepër dhe doni t’i hiqni, por ju nuk dini si, atëherë jeni në vendin e duhur.

Dritare.net ka sjellë për ju disa ushtrime sportive që ju ndihmojnë në heqjen e kileve të tepërta, dhe për më tepër ju bëjnë më të shëndetshëm.

Nëse ju ndiqni sugjerimet tona, dhe i bëni ushtrimet si duhet, atëherë nuk do të zhgënjeheni.

Zbuloni më shumë në galerinë më poshtë!/K.C/dritare.net

Foto 1 nga 13