Natyrisht, në plazh, rëra është kudo. Ne ecim në të, e mbulojmë trupin me të, madje dhe  luajmë me të. Por çfarë bëjnë këto grimca të vogla rëre, për shëndetin tonë? Më poshtë Dardania.com ju sjell disa nga përfitimet që keni nga rëra e plazhit.

  1. Rëra të rigjeneron lëkurën e trupit, por mos e përdorni në fytyrë, pasi është e ashpër.
  2. Ju ndihmon të qëndroni në formë, për shkak se muskujt kërkojnë sforco më të madhe për të ecur mbi të sesa mbi tokë.
  3. Rëra përmirëson shëndetin dhe ngadalëson plakjen.
  4. Ndihmon në reduktimine stresit.
  5. Përmirëson gjendjen tuaj shpirtërore.
  6. Stimulon këmbët tuaja.
  7. Rëra e plazhit është një burimi madh magnezi./dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat