751 receta të rimbursueshme për barna spitalorë janë lëshuar gjatë 8 muajve të 2019 për dy diagnoza të Artritit që trajtohen në Shërbimin e Reumatologjisë. Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm i Kujdesit Shëndetësor thotë se shërbimi i Reumatologjisë siguron diagnostikim, trajtim dhe kujdes të plotë e të koordinuar shëndetësor në fushën e reumatologjisë.

“751 receta të rimbursueshme për barna spitalorë janë lëshuar gjatë 8 muajve të 2019 për dy diagnoza të Artritit që trajtohen në Shërbimin e Reumatologjisë. 8 barna të rimbursueshme për diagnoza të ndryshme janë pjesë e listës së barnave të rimbursueshme të vitit 2019, 3 prej të cilave të reja”,-thonë specialistët e FSDKSH.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All