Njihuni me Foodvisor, njëstartup që ka ndërtuar një aplikacion që ju ndihmon të regjistroni gjithçka që hani në mënyrë që të humbni peshë, të ndiqni një dietë ose të bëheni më të shëndetshëm.

Ju mund të shtoni të dhënat duke kapur një foto të pjatës tuaj përpara se të hani.

Ushqimtari përpiqet të vlerësojë distancën midis pllakës tuaj dhe telefonit tuaj duke përdorur të dhënat e kamerës automatike. Më pas llogarit sipërfaqen e secilit artikull ushqimor. Kompania më pas përpiqet të ekstrapolojë vëllimin e secilit artikull në varësi të llojit të ushqimit.

Dhe sigurisht, nëse Foodvisor kishte diçka të gabuar, mund ta korrigjoni manualisht përpara se të regjistrohni vaktin tuaj. Shumë njerëz heqin dorë nga gjurmuesit e ushqyerjes sepse janë tepër kërkues. Pas kësaj, ju merrni një listë me fakte ushqimore në lidhje me ato që keni ngrënë – kalori, proteina, carbs, yndyrna, fibra, etj. Më pas mund të vendosni vetes një qëllim, të regjistroni aktivitetet dhe të monitoroni progresin tuaj me kalimin e kohës.


Flash Lajme

Më të lexuarat