Një mpiksje gjaku, e njohur gjithashtu si embolizëm, është një masë xheli që bllokon një arterie ose venat. Ne kemi nevojë për mpiksjen e gjakut për të ndaluar gjakderdhjen nëse kemi një plagë, por ajo gjithashtu mund të formohet kur nuk është e nevojshme dhe mund të jetë shumë e rrezikshme.

Lloji më i zakonshëm i mpiksjes së gjakut është tromboembolizmi. Ky është bllokimi i një ene nga një mpiksje gjaku. Dardania.com ka sjellë për ju shenjat e rrezikshme që tregojnë se keni bllokim të venave. Nëse i keni, ju këshillojmë të bëni një vizitë te mjeku!

Rrahje të forta zemre

Rrahje të forta zemre

Zbuloni më shumë në fotogalerinë më poshtë/Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Vëmendje! Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.

Foto 1 nga 9

Ënjtje


Flash Lajme