Migrena e syrit, njihet gjithashtu si migrena pa dhimbje koke.

Kjo lloj migrene nuk është e njohur shumë, edhe pse shumë njerëz vuajnë nga ajo. Një goditje  e migrenës së syrit zgjat 5 deri në 30 minuta.

Lloje të ndryshme simptomash lidhen me migrenën e syve, por nuk ka dhimbje koke. Dardania.com ka sjellë për ju simptomat delikate të migrenës së syve, të cilat duhet t’i dini për ta luftuar.

Keni dridhje dhe çekuilibrim shikimi

Keni dridhje dhe çekuilibrim shikimi

Zbuloni më shumë në galerinë më poshtë!/Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Vëmendje! Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.

Foto 1 nga 6

Një njollë në rritje, me skaje të dhëmbëzuar


Flash Lajme