Nëse krijoni varësi ndaj kafeinës ju i keni hapur një problem. Por nëse ju kuptoni që jeni duke e tepruar me sasinë e saj dhe vendosni t’a lini,atëherë trupi juaj mund të pësojë disa ndryshime të vogla por pa rrezikshmëri për ju.

-Ju mund të shtoni ose të humbisni peshe. Këtë do e vendosë organizmi juaj pasi të mos ketë marrë më kafeinë

-Mund të flini më herët se zakonisht

-Mund të ndjeni disa këputje të lehta por nuk ka asnjë problem që mund tju rrezikojë


Flash Lajme