Dhëmbët janë shumë delikatë ndaj disa ushqimeve. Ju mund t’ju shkojë në mendje direkt te ushqimet me sheqer, por Dardania.com do ju tregojë disa ushqime edhe më të rrezikshme se sheqeri, që dëmtojnë dhëmbët.

Prandaj, nëse doni dhëmbë të bukur, të bardhë dhe të shëndetshëm, Dardania.com ju këshillon të shmangni këto ushqime. Për t’i zbuluar kush janë, shikoni galerinë më poshtë/dardania.com

Vëmendje: Nëse nuk iu shfaqet galeria, klikoni këtu

Foto 1 nga 12

Pijet e gazuara


Flash Lajme