Nëse pini çaj të zi ju keni përfitime për lëkurën tuaj. Lëkura e juaj ka tre përfitime nga ky çaj; ajo ushqehet me vitaminat B2, C dhe E, gjithashtu edhe me magnez, kalium dhe zink.

Sipas The Spruce Eats, më pas kafeina e çajit të gjelbër ju mbron nga infeksionet rreth gojës suaj. Përveç këtyre përfitimeve, ju do të mbroni lëkurën tuaj nga rrudhat e hershme. Çajin e zi mundeni ta vendosni drejtpërdrejtë në lëkurën tuaj, sidomos poshtë syze pasi do të largohet të zitë që e keni.


Flash Lajme