Tani në verë, të gjithë duhet të bëjmë kujdes me ekspozimin ndaj diellit. Natyrisht, lëkura jonë duhet të mbrohet me kremra kundra diellit, në mënyrë që mos të na dëmtohet dhe të na shkaktojë ndonjë sëmundje.

Megjithëse, dielli është i dobishëm për shëndetin, ekspozimi i tepërt ndaj tij shkatërron lëkurën.

Djegia nga dielli kurohet, por parandalimi i kancerit të lëkurës, kërkon shumë më tepër. Dardania.com ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, disa këshilla si të parandaloni kancerin e lëkurës dhe ta mbani atë të sigurt./ Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.

Foto 1 nga 11

Përdorni 'Nikotinamid' një formë e vitaminës B-3 që ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga kanceri.


Flash Lajme