Fakti se, kush e shpiku mikroskopin, është një çështje që ngjall debat edhe sot. Por e rëndësishme është se, mikroskopi na hapi dyert, drejt një bote të panjohur deri tani.

Dritare.net ka sjellë për ju në galerinë më poshtë 15 foto të organeve të ndryshme njerëzore, proceset dhe enzimat, të kapura nga një mikroskop. Mos i humbisni!/ Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Foto 1 nga 16

Gjuha


Flash Lajme