Është më se normale që të folurit në publik apo mungesa e stabilitetit financiar t`ju bëjë të ndiheni të pasigurt apo në ankth, por për disa njerëz ankthi bëhet aq i shpeshtë saqë fillon të jetë pjesë e pandarë e jetës së tyre.


Ankthi shfaqet në disa mënyra, siç janë krizat e panikut, fobia apo edhe forma të tjera.
Normalisht, nëse keni ankth duhet të vizitoheni te mjeku. Por sipas studimeve, ekzistojnë disa vitamina që qetësojnë ankthin dhe ju bëjnë të ndiheni më mirë. Dardania.com i ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, këto vitamina. Mos i humbisni, për të mirën tuaj!/Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Foto 1 nga 14

Ashwagandha / Kjo barishte mjekësore ka kohë që është përdorur në mjekësinë Ayurvedic për të reduktuar stresin dhe ankthin.


Flash Lajme