Parandalimi është më mirë se kurimi. Ky rregull i thjeshtë vlen për çdo sëmundje dhe është i vlefshëm kur simptomat nuk njihen siç duhet.

Nëse do të pësoni një sulm në zemër, trupi juaj do t’ju paralajmërojë, një muaj para, ose dhe më herët.

Dardania.com ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, 8 shenja që tregojnë se jeni të rrezikuar nga një sulm në zemër. Nëse i keni jeni në rrezik. Prandaj bëni mirë të vizitoheni te kardiologu./Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Foto 1 nga 8

Dhimbje në gjoks


Flash Lajme