Një retrovirus i lashtë që i prek njerëzit modern mund të shpjegojë pse njerëzit vuajnë nga varësia, thonë shkencëtarët.

Studiuesit studiuan përdoruesit e drogës në dy qytete dhe zbuluan se ata kishin deri në tre herë më shumë gjasa se popullata e përgjithshme, qe të kishin mbetje të virusit HK2 brenda një gjeni të veçantë në ADN-në e tyre.

Përshtati në shqip: Blertina Koka

Tingëllon shumë e mirë për të qenë e vërtet – një vaksinë e vetme që lufton obezitetin.

Por,  duket se do të bëhet realitet, pasi shkencëtarët kanë zbuluar të dhëna të rëndësishme të lidhjes së obezitetit me një virus ngjitës.

Page 1 of 2

Flash Lajme