Organizata joqeveritare amerikane “Women and Hollywood” ka nisur një peticion online që ka mbledhur mbi 20.000 nënshkrime kundër ndarjes së shpërblimeve jetësore aktorit francez Alain Delon për shkak të deklaratave të tij në llogari të femrave, emigrantëve dhe homoseksualëve.

Flash Lajme