Ai është një ndër futbollistët më të famshëm shqiptarë në qarkullim, për faktin se ka pasur një karrierë të admirueshme në nivelet e larta të futbollit evropian dhe botëror.

Bëhet fjalë për Granit Xhakën, lojtarin e Arsenalit dhe të kombëtares së Zvicrës, i cili ka origjinë shqiptare nga Kosova.

Flash Lajme