Tashmë i ka kaluar të 40-at por akoma vazhdon ta mbaj vetën në topformë. Leonora Jakupi iu ka rikthyer sërish muzikës pas një pauze relativisht të gjatë.

E krejt kjo kthesë e saj në muzikë duket se ka një arsye, sipas thashethemeve thuhet se ajo tashmë i ka dhënë fund lidhjes që kishte me një politikan dhe po ka kohë më shumë të merret me muzikë.

Flash Lajme