Ato të dyja dinë të tërheqin vemendjen kur bëhet fjalë për biznes. Njëra blogere mode dhe tjetra këngëtare dhe blogere, Armina Mevlani dhe Jonida Maliqi kanë vite që janë mikesha të mira dhe me siguri, ndër të tjera, i ka bashkuar edhe pasioni për modën.Të dyja kanë edhe një eksperiencë të përbashkët në skenë, kur prezantuan vite më parë një edicion të “Dacing with the stars”.

Flash Lajme