Që kur është bërë pjesë e industrisë muzikore shqiptare, Big Mama është shndërruar në një prej këngëtareve më të dashura për publikun shqiptar.

Dy vitet e fundit këngëtarja e famshme ka pësuar një transformim rrënjësor pas kryerjes së një operacioni për ngushtimin e stomakut dhe tashmë miqtë e quajnë me shaka Se.xy Mama dhe ajo duket disa vite më e re në moshë.

Flash Lajme