Këngëtarja kosovare me origjinë nga Kosova, Bebe Rexha, do të mbushë me datën 30 gusht 30 vjeç.

“Jam 30 vjeçare!” tha ajo kur e përmendën ditëlindjen e saj.

“E dini, shumë shpesh gratë ndihen keq kur mbushin 30 vjet, po unë them ‘Shpirt, tani jam dashnore më e mirë se para 10 vitesh!’”

Tani ajo hyri në Instagram dhe ka disa fjalë për ditëlindjen e 30-të që do ta festojë në muajin gusht.

“Jam 29 vjeçare për t’i mbushur 30-të dhe ndihem shumë mirë. Njerëzit janë të detyruar të ndihen keq për moshën e tyre e sidomos gratë. Po unë refuzoj të etiketohem me një numër. Ndihem se po rritem si vetja ime e vërtetë.” /Dritare.net


Flash Lajme