Deri më sot asnjë fjalë nuk ishte thënë për grindje mes çiftit mbretëror Harry dhe Meghan, por sot duket se princi ka vënë urdhrat mbretëror mbi dashurinë.

Një video është bërë virale, ku në një dalje mbretërore princ Harry ka urdhëruar dukeshën e Sussexit që të kthehet para.

Princesha duket se ka bërë një gabim , i cili është korrigjuar me shpejtësi nga princ Harry, por mënyra e komunikimit nuk ka qenë dhe aq e duhura, duke bërë që të gjitha mediat ditën e sotme të merren me ata, çiftin që ka thyer shumë rregulla mbretërorë. Videon e gjeni (Këtu)/e.k-Dritare.net


Flash Lajme