Moderatori i njohur Drini Zeqo, feston 37-vjetorin e lindjes dhe mes dhuratave të shumta që ka marrë, nuk kanë munguar as surprizat. Përmes dy videove në Instastory, moderatori ka treguar si e surprizojnë kolegët, pak para se të nisë edicioni i lajmeve.

Ndërsa hyn si zakonisht për të dhënë lajmet,  kolegët kanë vendosur në sfond këngën tradicionale të datëlindjes, por me version tjetër, tallava.dardania.com


Flash Lajme