Dukesha e Kembrixhit i maniti të gjithë, në ditën e parë të Royal Ascot. Me fustanin elegant, bojë qielli të stiluar nga Elie Saab, Kate i verboi të gjithë.

Jo vetëm ajo, por edhe Zara Tindall, princesha Eugenie, madje dhe mbretëresha rrezatonin bukuri, në garën e Berkshire-it, sot, informon dritare.net

Ky event mblodhi bashkë gjithë mbretërorët, përveç Meghan Markles dhe princit Harry, të cilët nuk po bashkohen shumë me ta kohët e fundit. Po sepse kanë të voglin Archie dhe nuk mund të rrinë larg tij.

Në këtë superevent nuk munguan as mbretërorët e huaj. Mbretëresha Maxima dhe mbreti Willem-Aleksandër i Holandës, iu bashkuan eventit të rëndësishëm mbretëror.

Jashtë tij nuk qëndruan as Lady Kitty Spencer, Kirsty Gallacher, Jodie Kidd dhe Viscountess Weymouth, etj.dardania.com

Foto 1 nga 52


Flash Lajme

Më të lexuarat