Të jetosh më shumë se një shekull nuk është një mit dhe Jeanne Calment, që jetoi 126 vjet, e provoi këtë. Por tani le ta çojmë pak vëmendjen te të famshmit që për pak vjet mbushin shekullin që kanë lindur dhe të cilët janë shembulli i një jete të gjatë.


Këta njerëz janë legjenda, jo vetëm për arritjet, por edhe për moshën e tyre.
Dritare.net ka sjellë për ju, në galerinë më poshtë, të famshmit jetëgjatë, që për pak bëjnë shekullin që kanë lindur.dardania.com

Foto 1 nga 16


Flash Lajme

Më të lexuarat