Teksa Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është vendosur në qendër të akuzave dhe luftës politike të opozitës për shkak të mospërputhjes së shifrave të pjesëmarrësve në votimet e 30 qershorit, anëtarët e këtij institucioni duket se nuk e kanë marrë shumë seriozisht situatën.

E krahas pjesëmarrjes në mbledhjet e gjata dhe të mërzitshme të KQZ-së, ata kanë vendosur që stresin ta kalojnë me këngë e valle.Në fakt, bëhet fjalë për një dasmë ku është martuar një nga punonjëset e KQZ-së, dhe ku kanë marrë pjesë edhe anëtarët e këtij komisioni. Dhe nuk bëhet fjalë për pjesëmarrje thjesht sa për prezencë, por ka pasur prej tyre që edhe kanë kënduar duke shfaqur talentin e tyre të fshehur.

Ka qenë vet anëtari i KQZ-së Bledar Skënderaj ai që ka publikuar një video nga kjo dasmë dhe ku ai vet personalisht këndon këngën e rakisë. “Nga një anëtar i bandës së KQZ-së. P.S Jemi në një dasmë të një punonjëses tonë! I përshëndes të gjithë ata që na duan dhe ata që na shajnë”, – shkruan Skënderi.

*Shënim: “Lajmet” e “Bulevardit politik”, nuk janë edhe aq lajme, mos i merrni seriozisht


Flash Lajme