Mbretëresha e Spanjës, Letizia  na mahniti ndërsa mbërriti në eventin e Akademisë Ushtarake.

Letizia tërhoqi gjithë vëmendjen me veshjen e saj. Mbretëresha kishte veshur një këmishë të bardhë, dhe një fund të bardhë me blu.

Veshjes bardhë e blu mbretëresha i bashkëngjiti edhe një palë taka po blu të errëta.

Letizia ishte shoqëruese e bashkëshortit të saj, mbretit Felipe VI të Spanjës në këtë event.dardania.com

Foto 1 nga 25


Flash Lajme