Dhurara Dora është bërë nostalgjike dhe ka postuar një foto në instagramin, kur ishte fëmijë. Ajo ka vënë në paralel dy foto të saj, një kur ishte 11 vjeçe dhe një si është sot.

Patjetër vitet e kanë ndryshuar shumë këngëtaren, por një detaj i bashkon këto foto. Që atëherë deri më tani Dhurata nuk e ka ndarë mikrofonin nga dora.

View this post on Instagram

A post shared by (@dhuratadora) on

“11 vjeçe, jam thellësisht falnderuese dhe e bekuar” shkruan këngëtarja poshtë fotos. /L.Fdritare.net


Flash Lajme