“FaceApp” është aplikacioni më i përdorur i momentit, nga të gjithë, aplikacion ky që të tregon fytyrën tënde pas 30 ose 40 vitesh.

Këtij apikacioni nuk i kanë shpëtuar as vipat, të cilët kanë postuar në Instagram, foto se si do të duken ata kur të plaken.

Nga futbollistë tek aktorë dhe këngëtarë, në galerinë më poshtë mund të shikoni vipat e plakur./ I.M-Dritare.net

Foto 1 nga 16


Flash Lajme