Kate Winslet është një modele e rrobave të larjes për Sports Illustrated.

Ajo njihet si një ndër modelet me fytyrën më të bukur. Kohët e fundit kishte pasur kritika nga disa ndjekës të saj që kishin thënë se ajo ka shtuar në peshë.

Por duke se Kate nuk është prekur nga këto komente.Ajo ka postuar foto në të cilat shihet duke u kënaqur në pushime derisa tekspozoi edhe trupin e saj.Mund të themi se trupi i Kate është ende shumë tërheqës dhe e kritikëve janë pa bazë.


Flash Lajme