Lajmi për ndarjen e Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth, trishtoi fansat në mbarë botën.

Por njerëzit afër çiftit nuk janë aq të surprizuar sa ata.

Këngëtarja ka thyer heshtjen për këtë çështje këtë të diel duke thënë se, do të linte që jeta të vazhdonte në rrugën e saj, të mos shpejtojë në asnjë vendim që merr, por vetëm të vazhdojë para.

Ndërsa poston disa foto ngjitur në majë të malit, Miley shkruan:

“Mos e luftoni evolucionin, sepse nuk do të fitoni kurrë. Ashtu si mali, unë jam duke qëndruar në majë të tij, i cili dikur ishte nën ujë, i lidhur me Afrikën, ndryshimi është i pashmangshëm. Dolomitët nuk u krijuan gjatë natës, ishin mbi miliona vjet që u formua kjo bukuri e mrekullueshme. Babai im gjithmonë më thoshte “Natyra kurrë nuk shpejton, por është gjithmonë në kohë” …. më mbush zemrën time me paqe dhe shpresë ta di se është e vërtetë. Unë u mësova të respektoja planetin dhe procesin e tij dhe jam i përkushtuar të bëj të njëjtën gjë për vete …. “dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat