E keni parasysh atë ndjenjën kur je në një lidhje me një princ, dhe gjithë miqtë tuaj ju thërrasin emrin shkurt. Ekzaktësisht e njëjta gjë ka ndodhur dhe me Kate Middleton.

Ajo, kur po dilte me princin William, lajmëroi të gjithë miqtë e saj ta thërrisin me emrin e gjatë, Catherine.

E bëri këtë gjë, sepse duke ditur se do të bëhet mbretëreshë në të ardhmen, donte që emri i saj të ishte formal dhe i plotë, informon dritare.net.

Pavarësisht kësaj, ajo kurrë më nuk u thirrur Catherine, por gjithmonë Kate. Le ta pranojmë, është një emër shumë i ëmbël./E.B-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat