Aktorja amerikane Felicity Huffman është dënuar me 14 ditë burg për përfshirjen e saj në një skandal të pranimeve në kolegj. Ylli i Desperate Housewives pranoi të paguante 15,000 dollarë për të marrë përgjigjet e korrigjuara të provimit të vajzës së saj në 2017-ën, shkruan dritare.net

Ajo gjithashtu duhet të bëjë 250 orë shërbim në komunitet dhe të paguajë një gjobë prej 30,000 dollarësh. Prindërit dhe trajnerët e atletikës ishin midis 50 personave të akuzuar për përfshirje në skemë, dhe asnjëri nga fëmijët nuk u akuzua.dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat