Në premierën e Maleficent, aktorja e famshme, Angelina Jolie ka dhënë disa këshilla prindërimi.

Ndërsa foli për shtypin jashtë eventit, aktorja tha se, personazhi i saj te Malefient, lidhet me faktin e të qenit nënë e mirë.

Nëna e gjashtë fëmijëve tha se: “Me siguri të gjithë e keni këtë ide: ‘Që të jesh nënë e mirë, duhet të jesh njeri perfekt’ Jo, kjo nuk është e vërtetë. Ju duhet të bëni çmos dhe të jeni të gatshëm ta vendosni fëmijën tuaj para jush.”dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat