Ermal Mamaqi e pranoi para të gjithëve se kur bëhet fjalë për gjatësinë, s’ka shaka.

Moderatori ishte duke përgatitur një reklamë bashkë me bashkëshorten Amarda, kur zbuloi një truk sesi ia del të duket më i gjatë se ajo

Ami sigurisht që nuk ishte kursyer aspak me takat dhe Ermali ishte më se i përgatitur.

Ai kishte vendosur dy dërrasa poshtë këmbëve, të fshehura poshtë podiumit ku duhet të fliste për reklamën.

“Kështu i mund takat e gruas”, u shprej ai për kamerat teksa po xhironin.


Flash Lajme

Më të lexuarat