Jemi mësuar t’i shohim princeshat, zonjat e parë apo kryeministres me rroba zyrtare në përputhje me statusin e tyre.
Por edhe ato kanë nevojë për të pushuar si të gjithë dhe si të gjithë ato kalojnë pushimet në plazh.

Gjëja më e bukur është se ato duken njësoj të mahnitshme me kostume të larjes dhe ja arrijnë të ruajnë edhe aty dinjitetin.
Ja disa foto ku gratë më të fuqishme të planetit shihen me bikini, si rrallë herë.


Flash Lajme

Më të lexuarat