‘Presim të shikojmë korrektësi. Që besojmë se do të ketë sa të jetë në duart e tua’, ka shkruar njëri nga ndjekësit, ndërsa Alketa ia kthen: ‘Patjetër! Fitore me meritë!’.

Një ndjekës tjetër ka sugjeruar që festivali të ketë meritokraci.

‘Të siguroj për këtë’, është përgjigjur Alketa, duke dhënë një përgjigje kështu për të gjithë ata e akuzuan publikisht ‘pazare’ me këngëtarët dhe përcaktimin e fituesit, që në fazat e para të përgatitjeve.

73458904_425178015068701_834505093276499968_n.jpg


Flash Lajme

Më të lexuarat