Moderatorja Einxhel Shkira nuk ka duruar shumë, pasi një ndjekës i ka hapur temën e virgjërisë. Ajo ka vendosur të replikojë dhe madje ta ndajë komentin në profilin e saj.

“Edhe del çifti i kësaj thotë ‘jam e virgjër'”, – shkruan një ndjekës në profilin e moderatores. “Siç del dhe çifti jot thotë ‘s’jam i virgjër'”, – është përgjigjur prerë Einxhel
Shkira. Por, moderatorja nuk është mjaftuar me kaq. Ajo ka ndarë edhe një mendim tjetër lidhur me këto meshkuj që duan femrat e virgjëra: “I duan të virgjëra, por vazhdojnë
të tradhtojnë gjithsesi, e çfarë kuptimi ka kjo” ?!
Flash Lajme

Më të lexuarat