Filmi është në dispozicion Netflix për shtatë ditë dhe tashmë është parë mbi 45 milionë herë, më së shumti në historinë e kësaj platforme filmike.

Filmi “Bird Box” u shfaq premierë më 21 dhjetor dhe suksesin ia kontribuon kryesisht rrjeteve sociale, ku u shfaqën skena dramatike nga filmi.

Sipas skenarit të Eric Heisser, i shkruar sipas romanit të Josh Malerman, filmi u drejtua nga Susanne Bier.

Historia ndjek kaosin e përgjithshëm që u ngrit në Tokë, pasi qeniet e padukshme mbërritën, të cilat, nëse i shikoni ato, i detyrojnë ata të bien.

Sipas pikëpamjes së tyre, njerëzit me imunitet të madh janë të vetmit budallenj që bëhen shërbëtorë të “shpirtrave të këqij”. Mënyra e vetme për të shpëtuar është “syri-magjik” dhe përgjimi në errësirë, e cila është një sfidë e vërtetë për Malorie Hayes e sjell nga Sandra Bullock.

Përveç Sandra Bullockut, me role në film u shfaqën edhe Sarah Paulson, John Malkovich, Trevante Rodos dhe Danielle Macdonald.


Flash Lajme