Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton shpeshherë  u bën foto të mrekullueshme 3 fëmijëve të saj të vegjël. Menjëherë pas lindjes së princit Louis, fansat mbretërorë në mbarë botën u gëzuan me portretet e para zyrtare të foshnjës.

Këto foto të mrekullueshme u shkrepën nga Dukesha e Kembrixhit.

Jo vetëm princi Louis, por edhe George dhe princesha Charlotte kanë foto, të cilat janë të shkrepura nga mamaja e tyre. Dardania.com ka sjellë për ju, në fotogalerinë më poshtë, foto të bukura të fëmijëve mbretërorë, të shkrepura nga mamaja e tyre, Kate Middleton.dardania.com

Foto 1 nga 13


Flash Lajme