“Golden Globe” është një nga eventet më të shumëpritura nga të gjithë yjet e Hollywood.Në këtë event, sigurisht përveç momentit të ndarjeve të çmimeve në skenë që është tepër i rëndësishëm për të gjithë yjet, pjesa që ndiqet me më shumë interes nga publiku, është parakalimi i yjeve në tapetin e kuq.

Të gjithë mundohen të zgjedhin fustanet më të bukura, kostumet që do të dominojnë dhe do të marrin vëmendjen e të gjithëve, por ja kush shkëlqyen më shumë këtë vit. Për më tepër shfletoni galerinë.

49345038_2010007459093243_3815337788270706688_n49753095_1837020039743510_6803405484524044288_n49900486_578717295910597_8612554599905099776_n49401460_358264484957387_5677735624719728640_n49342418_306610089973872_5038799543689281536_n49330428_301948540459557_3467244033393295360_n49810411_245666503012267_2687479801542868992_n49708567_214361936176306_3239156281855967232_n49784968_1867542973356361_9093174604402262016_n49801090_743354242700817_8492706861814906880_n49899315_225032421769231_2696079520070369280_n49599598_610108002759773_1259750943419793408_n49491009_604467043308661_3686017478334349312_n49542290_565867393886990_2017888528876175360_n49298231_303965430230023_2998708950175580160_n49779342_219004045706528_1614863632636575744_n
<
>

Flash Lajme