Të gjithë do ta dëshironin një foto në borë, gjat ëkëtyre ditëve ku reshjet ee borës kanë mbuluar pothuajse cdo qytetet bë vend. Por shumë të tjerë këtu në Tiranë janë mërzitur që flokët borës nuk e mbuluan kryeqytetin.

gjithë miqtë apo të afërmit që i kemi në vendet ku ka rënë borë na kanë përshëndetur me shumë foto të vendit, të mbuluar nga petku i bardhë.

Por edhe disa nga vipat shqiptarë kanë udhëtuar drejt vendeve ku bora ka mbuluar gjithçka, dhe kanë shijuar jo vetëm një mëngjes me pamje bore por drekë e darkë.

duke nisur nga Korça, ndryshe njihet si Parisi i vogël, ku kanë pushuar këto ditë, këngëtarja Xhensila Myrtezaj dhe aktori i humorit Besart Kallaku. Në Shkodër ku bora zë vë vend gjithmonë dhe në plotë vende të tjera, duke kaluar edhe kufintë tanë./A.C/dritare.net

Foto 1 nga 9


Flash Lajme