Sahit Plisi ballafaqohet me Sevdijen dhe i kërkon që të mos e ndjekë më.

Teta Gjyli ia sjell një nuse Msusit, mirëpo ai e ngatërron me mbesën e saj.

Lexo po ashtu:

Axha Sheq e zë Teten Gjyli duke i “shkri plumb” dikujt, mirëpo kujt është duke i shkrirë, ndiqeni episodin e plotë.

Të gjitha serialet dhe skeçet e Stupcave i gjeni vetëm online.


Flash Lajme