Daily Mail transmeton se Femail e ka zgjedhur atë femrën që duket më bukur se kurrë më parë. Ndërsa për ta dëshmuar këtë i ka krahasuar fotografitë nga e kaluara dhe ato të realizuara së fundmi.

Dukja e Kylie Minogue, dukur dhe tash (Foto: Getty Images/Guliver)

Kylie duket shumë më e re në raport me moshën që ka, ashtu që për të vlen ajo thënia se vitet janë vetëm numra.

Lexo po ashtu:

Dukja në moshën 20 vjeçare

Kylie Minogue ne vitin 1989 në Sydney (Foto: Patrick Riviere/Getty Images/Guliver)

Stili i saj, flokët, mënyra e veshjes dhe qëndrimi, përshtateshin me kohën, prandaj kur fotografitë analizohen tash, dukja e saj lë shumë për të dëshiruar.

Dukja në moshën 50 vjeçare

Dukja e tashme e Kylie Minogue (Foto: Florian Ebener/Getty Images/Guliver)

Përkundër moshës së saj, Kylie merr vëmendjen me paraqitjet e saj nëpër koncerte dhe evenimente të ndryshme.

Vlen të përmendet se në vitin 2005, këngëtarja kishte luftuar me kancerin e gjirit dhe pas shërimit, u angazhua në fushata të ndryshme për ngritjen e vetëdijes për rëndësinë e ekzaminimeve të mëhershme.

Kylie Minogue (Foto: Andreas Rentz/Getty Images/Guliver)

Sa i përket jetës personale, ajo aktualisht është në lidhje me drejtorin kreativ të revistës GQ, Paul Solomon. //


Flash Lajme