“Transport for London” thotë se, do të largojë reklamat që shpallin Michael Jackson të pafajshëm. Ky vendim vjen pasi një organizatë bamirësie e viktimave të abuzimeve seksuale tha se, ishin të shqetësuar nga reklamat që janë shfaqur në autobusë dhe stacionet e tyre.

Këto postera u vendosën në përgjigje të dokumentarit, që e nxirrte Mbretin e Polit si pedofil.

Reklamat janë financuar përmes një fushate ‘crowdfunding’ , me sloganin: “Faktet nuk gënjejnë, njerëzit po.”dardania.com


Flash Lajme