Nuk ka dyshime se, Dukesha e Sussex ka krijuar një lidhje të ngushtë me mbretërorët e tjerë. Që kur u martua me princin Harry më 19 maj, ish-aktorja është lidhur akoma më shumë me mbretërorët.

Menjëherë pas martesës, Meghan bëri daljen e parë publike me mbretëreshën, vetëm për vetëm. Edhe bota e shihte se, Dukesha e Sussex kishte krijuar marrëdhënie të ngushtë me mbretëreshën. Jo vetëm me të, por dhe me kunatën, Kate Middleton. Megjithëse u tha se ato kanë bërë ‘sherr’ me njëra-tjetrën, fotot më të fundit, duke u puthur nuk thonë kështu.

Në eventin më të fundit mbretëror, Kate dhe Uilliam ishin shumë të afërt me Meghanin. Dardania.com ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, çastet më intime mes Meghanit dhe mbretërorëve. Zbulojini në galerinë më poshtë!dardania.com

Foto 1 nga 9


Flash Lajme