Besohet se dyshja kanë gati projektin e tyre të ri të përbashkët.

Superylli ndërkomëtar, Era Istrefi, ka bashkuar forcat me motrën e saj për një hit për skenën vendore.

Dyshja besohet se do të sjellin projektin e ri në fund të marsit.

Nora Istrefi ka kohë që s’ka publikuar projekt të ri, ndërkaq Era Istrefi solli projektin me Dmitri Vegas dhe Like Mike.


Flash Lajme